Thursday, December 9, 2010

The Nanny

Baru aku perasan yang sekrang ni channel 702 dah ditukar
dulu HMK sekarang dah jadi DIVA
hurm story2 yang best dekat HMK aku rasa tak da kot dalam DIVA
yang still ada The Biggest Loser dgn Oprah

kecewa jugaklah
sebab dulu aku selalu jugak layan HMK
sebab cerita FAV ada dekat di situ
nak tahu cerita apa??
ni ceritanya


cerita ni memang best banget
lawak memang menjadi arr
kalau dekat Malaysia cerita ni
boleh disamakan macam cerita Phu Chu Kang la
tapi seriously cerita ni memang sangat superb
walaupun cerita ni version 90-an
tapi still attractive 
thats why aku layan cerita ni walaupun ulangan ja

So sesiapa yang nak jadi founder 
buat new versin untuk The Nanny ni
mai jugak aku.. kita sign contact..hehehe



2 comments:

+ANeez+ said...

wuiiii my favret TV show man!!! never missed ni since form 3 smpai la ms tggu result SPM dulu.. hiii jom jd founder ka..apa ka..i on jewww..:D

purplelitto said...

Dlu selalu layan gak channel HMK ni..bnyak cite yang besh2..hu..