Sunday, October 24, 2010

Satio

Entry kali nie berkenaan dengan kehendak yang sememangnya sudah membuak2... ape gunanya kalau ada blog tapi x leh upload gambar..agak ketensionan sikit di sini dengan enset 'mahal' saya yang sekarang nie sedang membuat macam2 hal!!!!!

enset yang sedia ada nie baru 2 megapixel bai!!! tak power kot... credit kepada olie yang berjaya membuat hati aku sangat mendambakan SATIO..oh SATIO geram aku tengok kau tersadai di dalam bekas kaca di kedai telefon...kalau leh free satu layan jugak ekkk...hahahaha.. Dulu sebelum aku minat kat si SATIO nie, aku telah menyerahkan hati dan jiwa ragaku kepada I-phone..hehehehe.... serious beb, layan giler i phone (macam nak curi jew kat member2 aku yang ade) tapi sejak hati tertambat kat Satio nie, I-phone telahku ceraikan..hahhaha..

Satio yang berjaya menambat hati aku dilengkapi dengan camera 12.1 MEGEPIXEL..hohohoho..caya la....suka sangat!!!!  selain dilengkapi dengan sistem touch sana sini yang memang advance, games, online, GPS semua boleh.. bak kate member dan team sakai aku!! kami fleksibel aaaahhh begitu jugaklah SATIO...



nah usha la cikit gambar My dear SATIO aku nie noh!!! jangan Kempunan plak sudah!!!

apamacam bro!!! ada bran ka nak beli!!!

tapi kalau nak ikotkan harga pasaran, SATIO nie x mahal sangat sebab hari tuh aku dah check out sekitar kangar & harga die sekitar 12xx... okey la kalau nak dibandingkan dengan enset lain yang seangkatan dan sama waktu dengannya..

aku pon berhajat nak adopt satu enset nie... best kot!!! insyaAllah..kumpul lah duit cepat noh!!!

okey la..aku nak tidow sudah!!sok nak bngun awal!!!
bye.. adiyoss..


9 comments:

마릐암 said...

ehehe, tengah aim ini baby sorang jugakk~~ sangat mahsyuk kan capability dia ni?? uhuhu~ ;))

DaNieL said...

btui2..
mari la kita beramai2 pakat pkai Satio nie..
hahhaa
btw.. nie junior IPG ek?
class mna?

마릐암 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DaNieL said...

la Mariam Ka?
iskh2...wat suspen jer!!!

Mayam said...

haha taraaa~!
terer xsaiyer bwat onar di tmpat orang secara anonymous? hehehe :PP
mahap abg hensem kumen2 xperkenalkn diri.. hee

DaNieL said...

hoohohho...
cup!!!!ckp bhase kebangsaan leh!!
ambe dok pahe..hahaha...

Mayam said...

HAHAH~ ohoho, itu namanya bahasa pasar.. hihihi.. sorry~

terer tak saya buat huru-hara & menceroboh di tempat orang tanpa memperkenalkan diri dulu?? agaga. maaf yer abg hensem saya komen without perkenlkan diri dolu... hehehe...

DaNieL said...

hahhhahah..
jelas giler xplaination kamu wahai cik adik comel...hohohoho...
0o0o0..perkenalan diri kamu skrang?? (n_n)

Mayam said...

chehh, cik adik comel xleh blah, gila tajam tuhh, ahaha..

well, kata nak jdi chegu kn.. so kene la pndi explain kpd mereka2 yg kurang jelas.. hihi ;PP

hai, nama saya Mariam :DD cukup x?? weehehe~