Saturday, October 2, 2010

Magika....

aii blogger....yesss..... knapa?
sebab nk g tengok Magika jap lagi ngn my sis Wanie...0o0o0o0o.....
dh x taw nk wat aper di hujung minggu yg tak berapa nk indah ini.... tu la pasal degil nk balik jgk...
yela kalo aku stay kt maktab jgk mggu nie hidup aku akan dilanda kebosanan yg teramat....
rumate xder, bestfrend pon x da... so i finally make my mind tuk berangkat blik ke SUNGAI PETANI....
by the smalam lupa aku nk story kt entry aku yg aku careless...


yela budak2 kelas aku smalam suruh pakai bju raye sbb kiteorng nk brgambor alang2 kemeriahan syawal masih ada an3 ?
aku pon malam tuh iron la bju melayu a.k.a bju RAye..
dgn harapan sok aku akan nmpak segak & bergaye...(ayat x leh blah)
tp bila tiba pagi tuh iaitu hari jumaat yg lepas tetiba bila pkai bju tuh aku rse lain macam pulak.. haish kenapa nie..
tp masa tuh mmg x suspek ape2 la kawan2...then bila smpai di kelas member2 aku tegur dengan ayat yang kurang macam nie la ' Dan!!! knapa bju ko besar sangat' ??????
Oohhhh yeka!!! tp ari raya ari tuh aku pkai okey jer....lagipon mustahil la sebab bju tuh aku tempah & 100 % fit to my body before this... then aku ignore jew.... tapi terfikir jugak sbb aku pon rase besar jgk...hahhaha
then kiteorg g makan kt cafe...aku pon makan skali dalam keadaan yg tidak mempedulikan apa- apa pon (kononnye la)
bila abis makan..aku pon pergi nk basuh tangan dekat sinki yg dilengkapi cermin yg besar...hahahaha
abis basuh tangann terus aku tengok muka aku kt cermin...
YA ALLAH besarnya bju aku!!!!!!dengan keadaan yg terpinga- pinga kenapa bju aku leh jdi besar aku trus ke meja balik...
Damnnnnnn!!!!! yes i get the answer...aku pkai baju raya abah!!!! patot la besar semacam... waktu packing nk balik maktab ari tuh aku kelam- kabut sangat trus jew masukkan baju dalam beg......
adush apalahhhh kamo danial......bila aku story kn member2 dieorg gelak kt aku.....
tuh la payahnya kalau raye baju semua sama....len kali nk kena TAG nma kt baju aku.....!!!!!
dah cukup tuk tengah ari nie!!!! nk bersiap- siap coz nk g jalan-jalan n g tengok Magika...
almaklumlah cikgu dah dapat ELAUN yekkkk...nnti aku story kt dalam blog nie pulak psal movie Magika..
byeeeeee.......
   
                                          
 

1 comment:

Dayah Haron said...

HAHAHAHA..baru aku taw yer..haha..
tapa2..i keep da secret..hehe.. patot r besaq siot! :D