Wednesday, November 24, 2010

Once upon A time in Universal traveller

Bila Malam menjelma especially time2 macam ni, 
around 2 a.m+ + + +...
Mata nie bukan main lagi eksyen noh... 
Jeling ja kat bantal, katil pon tak nampak,

Hari nie, aku buat pembaharuan dalam blog aku, 
aku tambah widget slide show kt sebelah kanan nie,
actually, banyak lagi aku nak kena travel dalam blog nie,
tapi lately, agak busy sikit la...

Ermm tadi, sewaktu nak upload gambar  masuk 
ke dalam slide tertengok balik gambar lucu nie..
Gambar ni sewaktu kitaorang dekat Universal traveller..


Bajet korean la kan

Alamak, Snowcap Buruk Si angah dipilih

Dia nie memang sentiasa Hensem

Hahaha...snowcap besar daripada tuan

Eh.. chup2x...
cerita yang aku tunggu dah start,
So papai, nak adiyoss dulu,
esok aku sambung dengan story pasal
ibu yang hobinya menipu tuh (adaptasi cerita benar)

bye2..adiyoss amigoss


2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

bang bil mcm org eskimo

DaNieL said...

hahha...
btui2..cuma x cukup kot...hohoho