Sunday, November 7, 2010

Bosan!!

Di petang yang agak suram nie..aku terfikir macam mana aku nak balik ke perlis, wei lusa dah exam balik haissshh.. cam mana nie, kalau refer balik kat member aku punyer info, air dah surut bak kata orang kedah
aiq koi surut woi..... 


Abah pulak ada hal hari nie, nak balik malam, confirm x boleh, sebab bas malam dah x da..tulah duduk la lagi kat bandar metropolitan kan(bukan S.P tapi KANGAR)!!!!!

so abah cakap esok la balik, pasrah dengan keputusan my father.. nie satu lagi, duk rumah dah tau exam bukannye nak studyyyy!!!!
hahahhaahha.....kerja makan tido, ternet & t.v (wajib)

aduh aku rasa macam x jadi la nak pergi langkawi november ini, aku dah plan dengan aref dan olie, tapi rase macam bajet x cukup la, i have to keep my money for my family trip and also for the next semester to0(while waiting for the allowance)... Ehmmmm..cam mana nie!!!!! ada sesiaa yang boleh bagi duit kat aku x?
hahhahaha...

apa2 pon cool saja..bak kata abah aku..kalau fikir pasal duit nie memang la x kan abis.. teng0k macam abah banyak tanggungan, nak kena bayar itu ini.. tapi cool ja...xda duit kita buat macam xda duit, ada duit buat macam ada duit (pergghh best giler ayat abah )


Dikala kebosanan melanda aku yang malas nak study nie, aku pon melayan la citer korea Love story in Harvard.. nie semua gara2 terbuka chanel ONE HD (393)------>khusus kepada sesiapa yang melangan astro beyond ditambah pula dengan hasutan minah giler korea kt rumah aku(angah)... best kot citer nie(awek die sangat2 comel).... di sebabkan aku x bleh teng0k continuously, so ape lagi, bukak mysoju terus download la, aku x leh story bagi habis sebab baru je layan + download..

bye...adiyoss
aku nak berjiwang2 cikit..hahahahha

4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

allowance masyuk jom la dtg snih
blnje2 aku
hahaha

DaNieL said...

wei ang ar kena blanja aku!!!
tahun depan nk p jepun dah..
apa la salah blanja aku dulu..hah..

cik aiNGE said...

ahahaha balek la mktb cept2 wei..bru xbosan.. =)

Muahammad Fadzli said...

oit kwn..
bila kamu nk beromen?
hihi
ko mggu nie ape2 pown kita g lgkawi gak..
sampe bile nk tgguh..
g kejap pown jadi la..
asalkan pegi..
haha..
aku ade kaki kat sane leh tlg..
nnt kite bincang len k..
salam..