Saturday, November 20, 2010

Citer Basi

Assalamualaikum... lama jugak la aku menyepi dari dunia blog nie...
first of all, sory kepada follower aku yang sememangnya sedang menantikan entry baru. aku.. cewah... konon- kononnya macam artis la, menyepi cikit orang dah bertanya...hahhaha...
tutup bab menyepi nie!! tapi ehmmm kena citer kat korang dulu pasal pa aku menyepi kan...


Banyak tak terkira story yang aku nak kongsikan, almaklumlah dah dekat sebulan tinggal blog, citer 2 yang nak distorykan ni dah menitik2 macam air dah penuh dalam timba... pertama- tamanya....hah korang tahu kan yang PERLIS TERCINTA aku di landa banjir...wah memang best jugak jadi mangsa banjir, boleh berenang...chehhh poorahhh!!! ya kawan2.. actually banjir dh dekat 2 minggu berakhir tapi baru sekarang aku nak story.. per cerr bro dah basi la citer tuh...
tapi aku x kisah, hanya orang yang mengalami banjir ja yang tahu situasi yang memang menyukarkan.. tambah2 pulak waktu banjir hari tuh jatuh pada hari exam..mana nak exam mana nak ingat lari dari banjir.. aku tersekat dalam banjir hampir 12 jam.. tuh pon dah rasa peritnya yang teramat..macam mana la yang tersekat sampai 3 hari, Tuhan saja yang tahu...MasyaAllah...walaubagaimanapun, aku bersyukur sangat sebab aku diberi peluang untuk merasa sendiri bagaimana keadaan menjadi mangsa banjir...banyak lagi kejadian yang berlaku sewaktu banjir hari tu tapi biarlah menjadi kenangan manis aku dan kawan2 sahaja..(bila ada mood storykan)hahaha..


Stop pasal Banjir, next, aku x bikin entry baru sebab aku busy study(konon2 nya)..hahaha..Serius beb, study la cikit2, buat cukup2 makan..di tambah pulak dengan mood yang sangat malas untuk menulis...
lepas tuh nak jadi citer, aku melancong ke langkawi pulak.. SO, terbengkalai lagi la projek untuk update blog nie, Actually, Projek ke Langkawi tuh rancangan Last Minute korang.. tapi pape pon best sangat...


Hah, disambung pulak dengan Hari raya, jadi makin terbengkalai la... Pape pon lpas nie aku akan cuba untuk mengAktifkan diri untuk berblog semula...
bye..
ngantok sudah..
adiyoss..

3 comments:

aiN_myRa said...

cik artis..cik artis..nk signnnnn!!!!!! hahahaha

salam aidiladha..hik3

DaNieL said...

wah....inilah peminat syer rupenya..hahaha
sama2..
slamat hari korban buat kamu jugak..:)

aiN_myRa said...

bluerkkk!!!! hahahaha