Friday, November 18, 2011

saya nak Samsung Galaxy S II sebab


Contest ini dianjurkan oleh Beta.my dan ditaja oleh MynewsHub

Well hellllo guys!!!!! ada gaya Anwar Hadi x?hahahaha

Okey, by looking at the post above, for sure you guys dah notice what this entry is about kan?
okay, kali ini aku dengan perasaan teruja dan bangga yang sampai tahap tak tau nak habaq ingin sekali menyatakan yang aku nak masuk satu giveaway yang best BAQ HANG...
bila dah masuk contest, well for sure i wanna grab the victory. So, kepada Beta.my & MyNewsHub. Anda wajib memilih saya.. Sebab Apa? Begini ceritanya... sediakan tisu 2 kotak sebab anda mesti sedih, ending dia aku mati kot..hahahaha (joking) :p hero mana leh mati....


aku ni seorang yang agak ketinggalan la cikit, mana tidaknya member2 aku semua dah tahu pakai handpon canggih2 beb.. yang ada kamera,internat,games dan macam2 lagi la.....tapi aku, macam dalam gambar la, still steady dengan handpon KUNO aku tuh.. asal kan boleh guna sudah kan?


bagi aku no need la nak nak ada handpon yg all in one..menyusahkan..!!! betoi x?


Tapi bila x da benda tuh aku yg leceh sebenarnya!!! huh..bila pegi kedai makan, member2 aku siap baik lagi leh bukak FB,Twitter dan seangkatan dengannya... aku?????



Sama jugak bila masuk kelas? aduh bosan kot!!!! member2 bleh baik lagi bukak youtube?


Di sebabkan tak terhan lgi, Hari tuh aku naik motor Pegi Shoppong Mall dgn niat saja nak Survey harga handpon..mana nak taw leh lego-lego cikit kan kan kan??? hahahaha



Sampai ke kedai, aku tengok MAKKKK AIII... bnyak btui handpon cun2 ni... mana satu aku nak ambik???



aku pon tanya la apek jual handpon tuh,

tauke ni Samsung Galaxy S II brapa?
 Ohhh ni 1 lebih la, apasal lu mau angkat ka?
MAk AIIIII (sambil check poket)


$$%&&&*(^((%%%$??????


xpa la Apek topup 5 rggit saja... hehehhee


Lepas balik tuh kan aku terpikir?
napa aku x rompak ja kedai apek tuh!!!!
leh dapat handpon banyak2..hahahahhaha


tapi bila pikir balik tuh memang keja gila!!!!!! silap2 bleh masok JAIL aku..




AL-Kisah lepas tuh aku balik umah?
aisyeeemenn..baik ja roomate aku terlentang dok belek handpon dia..
aku saja ja tanya?
Wei Meon, buat apa?


Ni ha aku tgh men Angry Birds..BEST OOO!!!!


bila men rasa macam ko je yang attack Babi2...hahhaaa
Ko nak men?


tak nak la tido lagi bagus....
waktu tido buat aku termimpi ada seorang pompuan datang jumpa aku...



Bukak2 je mata nampak... MAKKK AIII 
cantik nya pompuan ni!!!!!! huuhuhu ( MIMPI je)


Aku pon date la ngn dia, Dia bgitaw nama dia Samsung Galaxy SII, pastu dia suruh aku buat ni?



Bila aku dah Bangun bukak Komputer search Beta.my & MynewsHub..
lepas ni for sure aku bleh jumpa dan memiliki dia..
bukan dalam mimpu saja tau..
tapi for real.. kan kan Beta kan?
hahahahahahahaha

sebab utama aku nak menang adalah di sebabkan KEINGINAN aku..
huhuhuhuuu
jadi Tolong la bagi aku menang....
nanti aku belanja aiskrim (bukan Rasuah)
Ikhlas dari saya...

to SG SII : semoga kita berjumpa lagi....huhuhuhu

6 comments:

ieka said...

huehueee .. gud luck !!smpai lukis2 gituu .. untunglaaa pndai lukiss :))

blackrosehunter said...

boleh jadi pelukis komik ni..gudluck!!

Mr Bukit Besi said...

gud luck...ye betul bleh jadi kartunis...

DaNieL said...

thank you guys...insyaAllah...lukis ni pon ikot mood je....

cekmuwn said...

fuyooo hebat ye mr. specky ni lukih..caya r

dayah said...

rumate meon? wah. rumate baru ka? :D