Saturday, June 30, 2012

Social Networks

Salam and good day everyone..

nowadays, social networks become indeed in human life..kiranye sapa yg xda tu boleh kot diketegorikan KUNO..
To me, everytime i'd opened the web browser, there will be 2 compulsory sites that i will click... first facebook and second will be twitter.. i've already bookmarks those sites so it will bring the easier way for me to reopen whenever i need.. the aim for me to bring forward this topic is actually to share to you guys the current obsession in every human life.


setuju x? sorry if you find out this topic is boring.. but to me, by using facebook and twitter, i can have thousand of friends..even though there just an acquaintance friends for me, we are willing to tighten our relationship.. social network also gives you some space to spread out your dakwah..that is the most things i wanted to remind everyone.. Entah kenapa saya rasa dunia ni seperti dah berada dipenghujungnya.. and i do notice yang saya pon banyak buat dosa.. tapi as muslim, sama-sama la kita ingat mengingati.. xda ruginya pun..

mostly, human who addicted to fb or twitter will somehow neglect in their life.. they will find out that fb and twitter is most important thing ever. As result, they will take easy Allah's order..percaya tak fb boleh menyebabkan kita meninggalkan solat? 

So, apa yang saya nak tekankan disini, bersosial la in social network, tapi ingat batasan dan panduan kita sebagai muslims. share la benda yang rasakan patot, jangan melebih-lebih and most importantly, jangan disebabkan social network kita meninggalkan perintah Allah.. Wallahulam.... 

Manisnya jika bertudung

Entah kenapa jari jemari ini rasa berat sangat untuk menulis.. what happened to me? no more interest in blogging? Alhamdulillah at this moment, i"m letting my hands to write in this blog well maybe just for short entry..(yg lepas2 pon short jgk :p )

For this time, i just wanna share to you guys my opinion about hijabers and to share irma hasmie's wedding pic (2 gambo je pon). truely she's amazing women i've ever thought..she looks really great on her wedding dress and proven to all women out there that women who wearing hijab are materialistic too..

Batasan agama x pernah menghalang kita untuk berfesyen. jadi berfesyen la anda asalkan masih menepati kehendak dan syariat agama.. sebagai lelaki, sejujurnya aku mahukan perempuan yang sopan yang pemakaiannya. and highlight this words ' i wanted to marry a girl who guard about her aurat and xboleh dipegang2 '

Normally, women will says, ala pakai tudung tapi belum tentu baik, yup agreed!!! tapi sekurang-kurangnya mereka masih menepati kehendak agama yang mewajibkan kaum wanita untuk menutup aurat..

So to those women out there, please take good care of your aurat..dunia ini sementara, dekatkan lah diri dengan tuhan.. InsyaAllah sempurna iman dan agama kamu..

# Wanita sangat manis kalau bertudung dengan sempurna #

Saturday, June 2, 2012

Hijau di Alor Setar

Welcome home!!! Home!! home!!

Alhamdulillah.. the precious give to me from Allah.. Still got a chance to breath in this lovely and challenging world.. Well, after a long rest with no entry, no comment and leaving this blog alone.. i am back, and just for a short entry im taking this opportunity to share the things happened to me last night. Guess what, I joined Himpunan sejuta belia ke putrajaya and it was held at Stadium Darul Aman..Take point that this entry is not about politics ...Actually the plan was to watch UAI tapi tak sangka lain jadinya.. :)
hehehe... so, moral of the story siasat betul2 and dont forget to look at the tentative of before planning on somewhere!! Himpunan Sejuta Belia ke Putrajaya to me was successful, if you were there, you can see a  giant sea of people and you will understand how crucial politic in the life.. im here not to be in side of goverment neither opposite but as the citizen who realize his need, im here to do my responsibility.. I love Malaysia.. :)